Food Recruitment en FMCG Recruitment

Zoek jij een bachelor, master, senior of andere kandidaat voor Food & FMCG? Dan kunnen wij jou helpen. Want in de huidige, snel veranderende markt is het best een uitdaging om zelf de juiste persoon voor een functie te vinden. Met food en FMCG-recruitment matchen we de kandidaat die past bij jou organisatie.

 

Een greep uit de klanten van YellowApple Recruitment

 

 

Consumenten worden steeds veeleisender. Retailers kunnen niet anders dan hierop inspelen met een diversiteit aan bijzondere producten, om even later weer de aandacht te verleggen naar betaalbaardere alternatieven. Steeds worden er nieuwe eisen gesteld aan, bijvoorbeeld, verpakkingen of de herkomst van producten en grondstoffen. Meestal volkomen terecht. Maar vind maar eens iemand die dat allemaal kan bijbenen!

 

De recruitment werkwijze van YellowApple

Het vinden en vasthouden van de juiste mensen in food en FMCG is een grote uitdaging. Met YellowApple Food en FMCG Recruitment lukt het beter én sneller. Wij kennen de markt, zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen in food, hebben hierin een uitstekend netwerk en maken actief gebruik van ons grote bereik binnen food en FMCG. Zo zorgen wij ervoor dat jij in contact komt met de allerbeste kandidaten.

 

Cruciaal in onze aanpak, is dat we goed luisteren naar wat jij nodig hebt. Zo snappen we dat je bijvoorbeeld als familiebedrijf, anders dan bij een corporate, het liefste iemand aanstelt die past bij de uitstraling en bedrijfscultuur van jouw bedrijf. En misschien wil je als groothandel in kaas juist iemand die al ervaring heeft met kaas of tenminste met zuivelproducten of met ‘vers’. Maar is dat echt het allerbelangrijkste? In onze persoonlijke benadering durven we de vinger op de zere plek te leggen om jouw uitdaging in beeld te brengen. Zo komen we er samen achter hoe en met welke executive jouw bedrijf echt verder kan groeien. Uiteraard volgen we hiervoor een gestructureerd proces, een aanpak die vanuit recruitmentervaring is doorontwikkeld om de beste matches te garanderen. .

 

“Omdat Mark de foodmarkt heel goed kent en echt veel aandacht besteedt aan het vinden van de juiste persoon, is de inzet van YellowApple voor ons een uitstekende investering gebleken” – Elmer Maas, Algemeen Directeur, Rio Mints & Sweeteners

Lees volledige referentie van Elmer.

 

Aspirations Based Matching™

Naast een goed cv en de juiste ambitie, zijn ook de lange termijn doelen bepalend voor een feilloze match. Past de kandidaat bij jouw toekomstvisie? Aspirations™ Based Matching geeft uitsluitsel. Deze door ons ontwikkelde methode bestaat uit 16 stappen, waarin we onderzoeken of kandidaten de juiste skills en ervaring hebben om naadloos aan te sluiten bij de doelstellingen, toekomstverwachtingen en sfeer en mensen van jouw organisatie. Aspiration Based Matching™ werkt zó goed dat we daar garantie op geven!

 

Waarom kiezen voor YellowApple Food en FMCG recruitment

 

Gespecialiseerd in jouw branche
De roots van YellowApple liggen in Food en FMCG. We hebben de kennis, de contacten én weten wat er speelt om succesvol te zijn in recruitment, werving en selectie in deze dynamische branche.

Jouw bedrijf staat centraal
Wij verdiepen ons grondig in jouw bedrijf. Wat is de cultuur en welke persoon past daar bij? Dit toetsen we aan de hand van een diepte interview en een uitgebreide persoonlijkheidsvragenlijst. Alleen een perfecte match leidt tot duurzame samenwerking.

Snel resultaat
YellowApple gaat direct voor je aan de slag, zodat je binnen ?? weken een keuze kunt maken uit drie competente, ervaren kandidaten.

YellowApple garantie
De dienstverlening van YellowApple is zo goed dat wij daar garantie op geven. Als binnen zes maanden het contract niet wordt verlengd zoeken wij verder zonder extra service fee.

 

 

We helpen je graag op weg: laat je vacature tekst professioneel redigeren

Wil je jouw tekst verrijken tot een frisse, aansprekende vacaturetekst die past bij de kandidaat die jij voor ogen hebt? Dat doen we al voor €350. Zelf lever je alle informatie aan over de functie – inclusief carrièrekansen en opleidingsmogelijkheden –, het bedrijf, de afdeling en natuurlijk de criteria waaraan je droomkandidaat voldoet. Wij zorgen voor een tekst waarin deze persoon zich herkent en aanzet tot solliciteren. Je kunt ‘m zelf publiceren en gratis op onze website plaatsen.

 

 

Hebben we een match?

Dankzij onze specialisatie in food en FMCG kennen wij de sector goed en de markt ons. Opereert jouw bedrijf in een specifieke niche sector binnen food of FMCG? Geen probleem, ook hier hebben wij kaas van gegeten. Wij beschikken over een groot bereik en een actief netwerk. Zo zorgen wij ervoor dat jij in contact komt met de beste kandidaten die jouw bedrijf verder helpen groeien. Dus, hebben we een match? We maken graag kennis met je.