Food en FMCG Recruitment

Door de korte houdbaarheid en de hoge omloopsnelheid van producten staan food en FMCG nooit stil. Om goed in te kunnen spelen op de veranderende wensen en behoeftes van consumenten is het belangrijk om als organisatie te beschikken over ervaren professionals in food en FMCG. Het vinden en vasthouden van de juiste mensen vormt echter vaak nog een uitdaging.

 

Dankzij onze specialisatie in food en FMCG kennen wij de sector en de markt goed. Wij beschikken over een groot bereik en een actief netwerk. Zo zorgen wij ervoor dat jij in contact komt met de beste kandidaten. Heb je een vraag of wil je een keer een kop koffie drinken? Maak vrijblijvend kennis!

 

 

Waarom kiezen voor YellowApple food en FMCG recruitment

 

Gespecialiseerd in jouw branche: recruitment in food en FMCG op maat dankzij kennis van en connecties in de branche

 

Jouw bedrijf staat centraal: door middel van persoonlijke gesprekken willen wij eerst precies weten hoe jouw bedrijf in elkaar steekt en wat je doelen zijn, daarna gaan wij pas op zoek naar kandidaten.

 

Aspirations Based Matching™: omdat jouw doelstellingen en aspiraties overeenkomen met die van de kandidaat.

 

YellowApple garantie: als binnen zes maanden het contract niet wordt verlengd zoeken wij verder zonder extra service fee.

 

Werving- en selectie voor bedrijven in de food en FMCG

YellowApple verzorgt een compleet wervings- en selectietraject voor bedrijven in de food en FMCG. Alles wordt voor je geregeld en aan het einde van de rit kun je kiezen uit de drie meest geschikte kandidaten. In onze persoonlijke benadering durven we de vinger op de zere plek te leggen om jouw organisatorische uitdaging in beeld te brengen. Zo komen we er samen achter wat jij precies nodig hebt om verder te groeien met jouw bedrijf.

 

Wij vinden het daarnaast erg belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen. Zo snappen we dat je als familiebedrijf het liefste iemand hebt die past bij de uitstraling en bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Misschien wil je als groothandel in kaas juist iemand die al ervaring heeft met kaas of tenminste zuivelproducten. Hier houden we rekening mee, we vinden dan kandidaten met ervaring in een specifieke of aanverwante branche of niche. Hier ook wat tips voor het recruiten in een nichemarkt.

 

 

Vacaturetekst Food & FMCG op maat of laten redigeren

Wil je een vacaturetekst die haarscherp is toegesneden op jouw droomkandidaat? Laat ons je helpen bij het creëren van aantrekkelijke, op maat gemaakte vacaturetekst die de juiste kandidaten aantrekt. Naast een perfecte vacaturetekst geven we je ook advies over hoe je deze tekst succesvol inzet.

 

Wil je dat we jouw tekst verrijken tot een frisse, aansprekende vacaturetekst die past bij de kandidaat die jij voor ogen hebt? Dat doen we al voor € 350. Zelf lever je alle informatie aan over de functie – inclusief carrièrekansen en opleidingsmogelijkheden –, het bedrijf, de afdeling en natuurlijk de criteria waaraan je droomkandidaat voldoet. Wij zorgen voor een tekst waarin deze persoon zich herkent en aanzet tot solliciteren. Je kunt ‘m zelf publiceren en gratis op onze website plaatsen.

 

 

 

“Omdat Mark de foodmarkt heel goed kent en echt veel aandacht besteedt aan het vinden van de juiste persoon, is de inzet van YellowApple voor ons een uitstekende investering gebleken” – Elmer Maas, Algemeen Directeur, Rio Mints & Sweeteners

 


 

Onze werkwijze

Het unieke aan de FMCG- en food recruiters van YellowApple, is dat zij gebruik maken van Aspirations Based Matching™. Hierbij staat jouw organisatie centraal. Wij willen je eerst goed leren kennen zodat wij precies weten wie jij bent, waar de organisatie voor staat en wat jij precies nodig hebt.

 

Vervolgens vinden wij de meest geschikte kandidaten voor je waarbij de mensen in het team en het toekomstperspectief van jouw organisatie bepalend zijn. Naast de juiste kennis en kunde willen wij weten wat de doelen van de kandidaat zijn en of deze passen bij jouw organisatie. Alle geschikte kandidaten wordt gevraagd om een persoonlijkheidstest te doen. De uitslag hiervan is ook voor jouw organisatie beschikbaar. Uiteindelijk kun je kennismaken met drie meest geschikte kandidaten.

 

Dankzij Aspirations Based Matching™ vinden wij de kandidaten die precies bij de doelstellingen en cultuur van jouw organisatie passen. Zo zorgen wij voor een duurzame match waar jij jaren mee verder kan.

 

Hebben we een match?

Dankzij onze specialisatie in food en FMCG kennen wij de sector goed en de markt ons. Opereert jouw bedrijf in een specifieke niche sector binnen food of FMCG? Geen probleem, ook hier hebben wij kaas van gegeten. Wij beschikken over een groot bereik en een actief netwerk. Zo zorgen wij ervoor dat jij in contact komt met de beste kandidaten die jouw bedrijf verder helpen groeien. Dus, hebben we een match? We maken graag kennis met je.