Executive Search & Recruitment

Jouw Food- of FMCG-organisatie is voortdurend in beweging, net als de markt. En of je nu vanwege groei of vanwege vervanging een nieuwe executive zoekt, je merkt al snel dat het vervullen van een vacature niet zomaar geregeld is. De voornaamste reden hiervoor is dat veel executives niet vrij beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt. Een executive search bureau gespecialiseerd in Food & FMCG biedt uitkomst.

 

 

Wij vinden de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf

Als specialist in executive search recruitment voor de sector Food en FMCG helpt YellowApple bij het vinden van geschikte kandidaten op hbo- en wo-niveau. Wij benaderen actief interessante professionals met veel ervaring en een track record van successen. Dat is nog maar een deel van het werk: we kijken ook heel nadrukkelijk welke executives het beste passen bij de cultuur en de doelen van de organisatie. Hiervoor zetten we Aspirations Based Matching™ in, een methode die vooral gericht is op het matchen van persoonlijke kenmerken en voorkeuren van kandidaten met de specifieke kenmerken en doelstellingen van jouw organisatie. Zo ben je zeker van een duurzame match met jouw bedrijf.

 

Gespecialiseerd in jouw branche: Met veel kennis en connecties in Food en FMCG verzorgt YellowApple recruitment op maat. Ben je op zoek naar een executive die voor 100% matcht met jouw bedrijf en de mensen die er werken? YellowApple presenteert binnen acht weken drie topkandidaten!

 

Jouw bedrijf staat centraal: We starten met een uitgebreide kennismaking op locatie. Zo achterhalen wij snel hoe jouw bedrijf in elkaar steekt, wat je doelen zijn en welk type kandidaat het beste bijdraagt aan jouw toekomstvisie. Pas daarna gaan we, heel gericht, aan de slag met executive search.

 

Aspirations Based Matching™: De kandidaten die we aan jou voorstellen hebben uiteraard een goed cv en een bewezen track record van successen. Wat YellowApple uniek maakt, is dat wij ook werken met Aspirations Based Matching™, een methode die selecteert op een goede match met jouw bedrijfscultuur, doelstellingen en missie.

 

YellowApple garantie: Met onze kennis van de markt en ervaring in executive search zijn we behoorlijk zeker van de kandidaten die wij aan je voorstellen. Besluit je om na zes maanden het contract niet te verlengen, dan zoeken wij verder zonder extra service fee.

 

Executive search recruitment door YellowApple

Het zoeken van executives is een intensief proces en kost veel tijd en inspanning. Heb jij de tijd wel om kandidaten te leren kennen? En ben je in staat om te beoordelen of iemand écht past bij jouw organisatie? Executieve search recruitment is een vak, zeker wanneer je je beweegt in de food- en FMCG-markt. Juist voor die branche levert YellowApple complete executive wervings- en selectietrajecten. Dat wij daarin succesvol zijn, bewijzen de bedrijven die wij tot onze klanten rekenen.

 

De voordelen van recruitment door YellowApple

Bij executive search stelt YellowApple jouw bedrijf centraal. Wij willen precies weten wie jij bent, waar de organisatie voor staat en wat voor persoon jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Wellicht spelen er issues op organisatorisch, leidinggevend of cultureel vlak. In onze persoonlijke aanpak durven we de vinger op de zere plek te leggen, zodat we de uitdagingen in beeld kunnen brengen. Zo komen we er samen achter wat jouw bedrijf nodig heeft.

 

YellowApple beschikt over een netwerk van executives. We benaderen interessante kandidaten persoonlijk en actief, en stellen ons flexibel op om tot een afspraak te komen. Wil iemand buiten kantoortijden afspreken? Het kan ook ’s avonds of in het weekend.

 

In de wetenschap dat de meeste executives zich goed kunnen presenteren, dringen we in de gesprekken door tot wat hen werkelijk drijft. Komt dit overeen met de situatie en ambities van jouw organisatie? Dan delen we graag jouw verhaal. Zo kan de executive ook zelf beoordelen of de geboden opportunity bij hem of haar past.

 

Hebben we een match?

Dankzij onze specialisatie in Food en FMCG staat YellowApple goed bekend in de markt. We hebben al veel bedrijven geholpen en knopen voortdurend nieuwe contacten aan. Daardoor beschikken we over een groot en actief netwerk, ook in specifieke niches. Hebben wij een match? Dan maken we graag kennis met je. Wie weet kunnen we je snel daarna voorstellen aan drie van de best passende executives!