yellow_werkgevers

YellowApple is er voor jou!

DE KANDIDAAT DIE BIJ JE PAST

Wil je een duurzame oplossing voor de vacatures in je bedrijf? Met Aspirations Based Matching™ helpen we je aan kandidaten met het juiste profiel. En meer. Want naast een goed cv zijn ook overkomsten met de bedrijfscultuur, de mensen in het team en het toekomstperspectief bepalend voor een feilloze match.

Kies uit 3 services

Onze dienstverlening strekt zich uit van een compleet werving- en selectietraject tot het redigeren van je vacaturetekst. Je kiest dus zelf hoeveel werk wij je uit handen nemen.

Ga voor een compleet werving- en selectietraject op basis van Aspirations Based Matching™. Aan het eind van de rit kun je kiezen uit 3 droomkandidaten. Deze beschikken niet alleen over de juiste kennis, achtergrond en ervaring. Ze passen ook bij de doelstellingen, toekomstverwachtingen en sfeer van je organisatie. YellowApple neemt je de hele procedure om tot deze effectieve en duurzame match te komen uit handen.

Wil je een vacaturetekst die haarscherp is toegesneden op jouw droomkandidaat? Deal! We komen langs of nemen telefonisch contact op voor specifieke informatie over de vacature en de bedrijfscultuur. Hieruit rolt naast een perfecte vacaturetekst ook een advies over hoe je deze tekst succesvol inzet.

Wil je dat we jouw tekst verrijken tot een frisse, aansprekende vacaturetekst die past bij de man of vrouw die jij voor ogen hebt? Dat doen we voor € 350. Zelf lever je alle informatie aan over de functie – inclusief carrièrekansen en opleidingsmogelijkheden –, het bedrijf, de afdeling en natuurlijk de criteria waaraan je droomkandidaat voldoet. YellowApple zorgt voor een tekst waarin deze persoon zich herkent en aanzet tot solliciteren. Je kunt ‘m zelf publiceren en gratis op onze website plaatsen.