HEBBEN WE EEN MATCH?

YellowApple Recruitment richt zich op het bereiken van duurzame matches in de FOOD -en FMCG-industrie. Wij helpen werkgevers bij het vinden van kandidaten op HBO en WO niveau. En benaderen actief-zoekende- én passief-zoekende kandidaten voor een nieuwe baan. Is er op papier een match, dan kijken we naar de toekomst: passen de partijen echt bij elkaar? Pas als we daar aan het eind van het traject volmondig ‘ja’ op kunnen zeggen, hebben we een duurzame match.

WIJ ZIJN YELLOWAPPLE

Mark van den Hoogenband werkte als recruiter FOOD en FMCG bij verschillende bedrijven voordat hij YellowApple oprichtte. “Kennis van de arbeidsmarkt heeft elk bureau in meerdere of mindere mate. Maar een succesvolle match maak je alleen als je je écht verdiept in de wensen van de kandidaat en de opdrachtgever. Daar zijn wij sterk in.”

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Marijke Hoenderdos schrijft de functieprofielen en vacatureteksten voor YellowApple. “Je ziet het vaak: Geen negen tot vijf-mentaliteit. Net als andere clichés, zoals bijvoorbeeld ‘gedreven’ en inspirerend’: niet doen. Ook geen onbegrijpelijke functienamen. Zoek je kwaliteit? begin dan met vacatureteksten die de juiste mensen aanspreken.”

Dennis Buster maakt naast grafisch & webdesign onderscheidende foto reportages voor bedrijven. “We leven in een beeldcultuur, dus maak gebruik van de kansen die dat biedt om personeel te werven. Kandidaten zien liever met wie ze straks zullen samenwerken dan de buitenkant van het bedrijfspand.”