YellowApple’s wervingsproces

Onze Werving & Selectie duurt voor een volledige procedure meestal 8 weken. Maar wij streven er naar om samen met jou tot een zo snel mogelijk resultaat te komen. Hieronder vind je ons wervings- en selectieproces voor het vinden van de juiste match voor jouw organisatie.

 

 

 

1. Analyse

We beginnen met het leren kennen van je organisatie en je mensen. We willen namelijk een goed beeld krijgen van wie er bij je past. We hebben het over doelen, missie, mensen en wat jullie uniek maakt. We gaan het natuurlijk ook hebben over de job: wat moet jullie nieuwe collega bij jullie gaan doen (en wat niet)? En welke competenties moet hij of zij daarvoor meebrengen? Met jullie input gaan wij aan de slag en stellen wij een inspirerende wervingstekst op.

 

2. Campagne

Daarna gaan we campagne voeren: we plaatsen je vacatures op diverse online media, waaronder bijvoorbeeld op LinkedIn en Instagram en we gaan actief zoeken in onze netwerken en in externe databases.

 

3. Persoonlijkheidstest

Voordat wij kandidaten persoonlijk spreken nemen wij een online vragenlijst af: 16PF® van PSI. 16PF® Is wereldwijd bekend als een van de meest valide voorspellers van menselijk gedrag, hetgeen wordt bevstigd in 2.7000 onafhankelijke onderzoeksartikelen. Het is een uiterst effectief middel om inzicht te geven in talent, geschiktheid van een kandidaat voor een welbepaalde functie te bevestigen en ontwikkelingsbehoeften vast te stellen.

 

4. Pre-Match

De eerste kandidaten zijn binnen: dan checken we of zij voldoen aan de minimale randvoorwaarden die voor jullie belangrijk zijn.

 

5. Persoonlijk interview

Aspiraties, drijfveren, persoonlijkheid, competenties, ervaring, geschiktheid, diploma check. Dat is wat aan de orde komt in het diepteinterview met de kandaat. Ook toetsen wij in deze fase de uitkomsten van de 16PF persoonlijkheidstest.

 

6. Introductie

Interviewverslag, 16PF Profiel rapport, CV. Simpel: dit is wat je van ons krijgt voordat je zelf kennismaakt met een kandidaat. We streven ernaar alleen de drie beste kandiaten aan je voor te stellen.

 

7. Kennismaken

We coördineren de afspraken en eventuele vervolggesprekken met kandidaten voor je en beëindigen de procedure met kandidaten die toch minder passen.

 

8. Afronden en referentie check

Indien gewenst begeleiden we de arbeidsvoorwaarden-onderhandeling en doen we een uitgebreide referentiecheck op de kandidaat.

 

9. Evluatie en garantie

Na 5-6 maanden voeren we een evaluatiegesprek met jullie en met de geplaatse kandidaat. Mocht het onverhoopt gebeuren dat een kandidaat binnen 6 maanden bij jullie vertrekt, dan zoeken wij gratis een nieuwe kandidaat. De voorwaarden voor deze garantieregeling vind je in de Algemene Voorwaarden.

 

Hebben we een match?

Dankzij onze specialisatie in food en FMCG kennen wij de sector goed en de markt ons. Opereert jouw bedrijf in een specifieke niche sector binnen food of FMCG? Geen probleem, ook hier hebben wij kaas van gegeten. Wij beschikken over een groot bereik en een actief netwerk. Zo zorgen wij ervoor dat jij in contact komt met de beste kandidaten die jouw bedrijf verder helpen groeien. Dus, hebben we een match? We maken graag kennis met je.