HOE WE JE MATCHEN

Een succesvolle match lukt alleen als jouw wensen en aspiraties overeenkomen met die van de werkgever. Om dat helder te krijgen, gebruiken we een door ons zelf ontwikkeld systeem: Aspirations Based Matching™. Kern daarvan is dat we niet alleen kijken naar de juiste skills, maar ook of je past bij de doelstellingen, toekomstverwachtingen en sfeer van de organisatie. We willen immers dat je straks lekker op je plek zit. Met onze kennis en ervaring in de Food- en FMCG-industrie én onze contacten in deze markt, weten wij bij welk bedrijf dat is.

 

Schrijf je in voor een vacature-alert op basis jouw voorkeuren

MAKKELIJK SOLLICITEREN

Je solliciteert met 1 klik op een vacature. Sommige vacatures leiden direct naar de werkgever, dat zie je bovenin. In dat geval sturen we je gegevens direct door naar de werkgever. Maar de meeste vacatures lopen via ons.  Komt er een baan binnen die bij je past, dan nemen we contact op. Dat geldt ook voor een open sollicitatie: we bellen je zodra we een mogelijke match hebben.

Als het goed is, zit je in 6 stappen lekker op je plek. Dat checken we met een evaluatie na circa 6 maanden. Zo werkt YellowApple:

Een belletje over je wensen en verwachtingen. Hebben we allebei de behoefte om elkaar beter te leren kennen? Dan maken we meteen een afspraak.

Thuis invullen, leuk om te doen. We bespreken de uitkomsten tijdens het kennismakingsgesprek.

Om te beginnen: we zeggen gewoon ‘je’ tegen elkaar. We gaan het hebben over jouw ervaring, ambities en aspiraties. En natuurlijk over de vacature.

Elke werkgever is blij met geïnteresseerde mensen, dus stel gerust al je vragen. Meestal zijn 2 gesprekken genoeg, soms zijn het er meer.

Willen jij en de werkgever met elkaar verder? Dan volgt er een referentiecheck. Met wie mogen we contact opnemen?

Doe je dat zelf of kunnen we helpen? Arbeidsvoorwaarden zijn niet allesbepalend, maar we vinden het wel belangrijk dat jij hier blij mee bent.